Information til brugere af Reaktionsskema

02.06.2000: Programmet leveres i version 1.1.2.x med releasedato 02.06.2000

05.06.2000: Til programmet kan nu leveres opgavesamling med 40 opgaver indenfor organisk kemi (se prislisten).

27.08.2000: I opgavesamlingen "Uorganisk Standard 2.rea", som leveres med programmet, er der en fejl i opgave 17. Fejlen findes kun i de programmer, der har releasedato før 24.08.2000. Hvis dette gælder dig, kan du downloade den rettede fil her. Du skal blot erstatte den oprindelige fil, med den nye.
Download den rettede fil,  klik her

28.04.2001: Til programmet kan nu leveres en opgavesamling med 50 opgaver indenfor uorganisk kemi (se prislisten - Special 1). Samlingen indeholder bl.a. reaktioner, som ikke så ofte ses i undervisningen. Samlingens opgaver er med forskellig sværhedsgrad.

14.05.2001: I de opgavesamlinger Specialsamling 1, der er udsendt før denne dato er der konstateret en fejl i opgave 12 (se oversigten over opgaverne), idet der mangler et 2-tal foran vandmolekylet på venstre side i reaktionsskemaet. Fejlen er rettet i de efterfølgende leveringer, og du kan downloade en rettet udgave her, hvis du har fået samlingen før denne dato.
Download den rettede fil,  klik her

14.04.2002: Vi påbegynder om kort tid en opdatering af Reaktionsskema 2000. Har du i dit arbejde med programmet fået ideer til funktioner, som du evt. har savnet i programmet, er du meget velkommen til at kontakte os med dine forslag. Send en mail på post@timaios.dk. Alle forslag vil indgå i overvejelserne til programmets opdatering. Vi regner med, at opdateringen kan være afsluttet, så den nye Reaktionsskema kan fås inden efterårsferien i skoleåret 2002/03.

18.11.2004: Efter nogen forsinkelse er opdateringen ved at være på plads og testes nu. Det påregnes, at den færdige version udsendes lige efter årsskiftet. Nuværende brugere vil til den tid modtage et tilbud om opdatering til reduceret pris.

01.02.2005: Den opdaterede udgave af Reaktionsskema er nu klar. Den har fået navnet Reaktionsskema 2 og kan bestilles nu. Der er sendt tilbud om opdatering til indehavere af den gamle udgave. Der kan opdateres til reduceret pris indtil den 1. maj.

12.02.2009: Der er ikke nogen kendte/urettede fejl i programmet.

01.01.2011: Der kan tilkøbes tre opgavesamlinger til Reaktionsskema 2: Organisk opgavesamling, Ionkemi opgavesamling og Special 1 opgavesamling. De kan købes for 150 kr pr samling. Alle 3 samlinger sælges samlet for 400 kr. (Se prislisten).

Seneste version: 2.2.3 - releasedato 30.03.2010