Information til brugere af Maleregn

10.10.2000: Det er konstateret at programmet på meget hurtige computere (pentium III ect.) ikke kan starte, men at der kommer en fejlmeddelelse med Runtime error 200. Problemet skyldes en fejl i et af de pascalmoduler, som programmet benytter. Fejlen er erkendt af Borland/Inprise, men ikke rettet.

Fejlen kan i de fleste tilfælde omgås ved at behandle programmets exe-fil med en såkaldt patch-fil, som kan reparere fejlen. Har du problemer med Maleregn af nævnte art, kan vi levere en "repareret" exe-fil, som du kan forsøge med. Kontakt os og oplys dit programs licensnummer, så sender vi en anden exe-fil. Du skal kun benytte den "patchede" exe-fil, når det er nødvendigt, så du skal gemme din originale exe-fil, selvom du får en ny fra os.

Maleregn er udgået af vort sortiment, men er blevet erstattet af en ny Windowsudgave Maleregn 2. Der yders ikke support på Maleregn efter den 01.07.2006, men der ydes naturligvis stadig support på den nye Maleregn 2.

Maleregn 2

11.07.2006: Opmærksomheden henledes på, at skærmopløsningen skal være mindst 600x800 og gerne 768x1024. Bedste resultater fås med antal farver>256.

23.04.2008: Ingen kendte/urettede fejl.

Seneste version: 2.0.6 - releasedato 02.10.2006