Information til brugere af Farvet Lys

20.06.2001: Det er konstateret at programmet på meget hurtige computere (pentium III ect.) ikke kan starte, men at der kommer en fejlmeddelelse med Runtime error 200. Problemet skyldes en fejl i et af de pascalmoduler, som programmet benytter. Fejlen er erkendt af Borland/Inprise, men ikke rettet.

Fejlen kan omgås ved at starte programmet med ordren FARVELYS i stedet for blot at skrive LYS, idet fejlen genereres i exe-filen LYS.EXE, men ikke i exe-filen FARVELYS.EXE. Se evt. side 2 i manualen.