Computerterninger upgradering:

Tilbage til oversigten
[Computerterningers arbejdsside 1] [Computerterningers arbejdsside 2]

Computerterninger er et edbprogram, hvor man kan foretage computersimulerede terningkast.

Med denne opgradering kan man få programmet til at lave grafer over de kasteserier, man har foretaget. Graferne kan sættes til at dannes løbende, så man kan følge udviklingen af en serie, mens den dannes.

Efter opgraderingen kan man ud over grafer, som kan printes både i farver og gråtoner, også lave udskrifter af simuleringsresultater, gemme serier, som senere kan indlæses og bearbejdes mere. F.eks. kan man tilføje flere kast til en serie, som er hentet fra disken og dermed lave endog meget omfattende serier.

Der kan også gemmes resultater i en såkaldt kommasepareret fil (.csv), som kan indlæses i et regneark, hvor eleverne herefter kan arbejde med deres data.

De dannede grafer kan gemmes som billedfiler (.bmp), der kan benyttes af andre programmer (billedbehandling/tekstbehandling). Endelig kan programmet overføre en graf til udklipsholderen (clipboardet) og derfra direkte ind i f.eks. en tekstbehandler.

Ved bestilling af opgraderingen modtager man en kode, som blot skal indtastes i programmet, hvorefter opgraderingen udføres. Herefter er programmet klar til brug.

Computerterninger er et Windowsprogram, der kan benyttes til Windows 9x, NT, 2000, XP og 7.

Tilbage til oversigten