Nyheder


[img] Du kan selv downloade demoudgaver af flere af vore populæreste programmer. Du kan se hvilke, det drejer sig om i prislisten og du kan downloade fra siden med programbeskrivelsen.

I den kommende tid vil vi lægge flere af vore demoer til downloadning her på hjemmesiden.

Hvis man kan downloade en demo, vil det fremgå af beskrivelsen af programmet og du kan klikke på en link for at downloade programmet. Demoerne er pakkede som selvudpakkende zip-filer.

Vi introducerer nu den nye opdatering af Profil Ark. Den har fået navnet Profil Ark 5 og kan erhverves fra den 01.01.2011 til den 01.05.2011 for en særlig favorabel opdateringspris for indehavere af tidligere versioner af programmet. Man behøver ikke have en tidligere version installeret for at bruge opdateringen.
Der er indført mange nye funktioner i denne opdatering af programmet. Der vil komme en side om programmet, når det udbydes til alm. salg. Du kan allerede nu hente en demo-udgave af programmet - se nedenfor.
Du kan se en brochure om programmet ved at klikke her.
Programmets salgspris bliver 1395 kr eksl. moms. Prisen er for en fuldstændig udgave af Profil Ark 5. Ved køb af opdateringen får man leveret en fuld version af Profil Ark 5 og behøver derfor som nævnt ikke have tidligere versioner installeret.
Opdateringsprisen er afhængig af hvilken version man sidst har købt:
• Fra Profil Ark (1) til Profil Ark 5 giver vi rabat 15 % - opdateringspris: 1185,75 kr.
• Fra Profil Ark 2 til Profil Ark 5 giver vi rabat 30 % - opdateringspris: 976,50 kr.
• Fra Profil Ark 3 til Profil Ark 5 giver vi rabat 50 % - opdateringspris: 697,50 kr.
Disse priser gælder kun i den nævnte opdateringsperiode, herefter sælges programmet kun for fuldprisen.

Du kan downloade en gratis demoudgave af Profil Ark 5 (zip-fil)  klik her

Tilbage til forsiden